au2assistancen

Mød vores medarbejdere

Nicolaj Prest Larsen

EJer

Kris Larsen

Bogholder
Køretøjer Au2assistancen

Om os

Virksomheden, Au2assistancen ApS, er grundlagt i 2014 af Nicolaj Prest Larsen som fra barnsben har fået erfaring og branchekendskab igennem familiemedlemmers arbejde indenfor faget. Nicolaj havde ambition og vilje efter endt uddannelse som smed, til at ville mere. I den forbindelse uddannede han sig til brandmand, fik mekanikker erfaring og lagde basen samt fik ambition om at blive den bedste indenfor vejhjælp, og iværksatte grundlaget for virksomheden.

Virksomhedens begyndelse var i starten simpel vejhjælp som dæklapning, starthjælp og kørsel af køretøjer til den lokale mekaniker. Det blev hurtigt udvidet til fritrækning af lastbiler, landbrugs- og skovmaskiner. I kraft med virksomhedens udvikling steg firmaets ønske også om at kunne hjælpe alle typer virksomheder, lige fra den lille enkeltmandsvirksomhed til de store udlandske transportvirksomheder. Derfor udvidede firmaet med tung bjærgningsvogn til bugsering af både lette og tunge køretøjer, over større afstande.

Virksomhedens virke præges af faglig stolthed og dygtighed i opgaveløsningen igennem Nicolajs passion for at yde en god service i store og små opgaver. Dette siver ned igennem organisationen til de enkelte reddere.

Vores ambition

Au2assistancen ApS arbejder tæt sammen med Falck i mange henseender, og vi har igennem årenes løb samlet et væld af erfaringer fra forskellige opgaver indenfor vejhjælp, fritrækning og bjærgning som overordnet område og anses som nogle af de bedste i branchen. Vores ambition og målsætning er at blive ved med, at være ”den lokale” samarbejdspartner hvor du kender de enkelte medarbejdere og stoler på deres ekspertise.

Vi håber og sætter pris på, at du som kunde finder frem til vores Trustpilot profil og giver den et par ord med på vejen, da vi sætter en dyd i hele tiden at blive bedre og yde den bedst mulige service for vores kunder, store som små.

trustpilot
Gazelle pris 2022

Hos Au2assistancen ApS er vi stolte over at være blevet anerkendt som en Børsen Gazelle-virksomhed, en æresbevisning, der bekræfter vores engagement i kontinuerlig vækst og ekspertise i vores felt.

 

Som en Gazelle-virksomhed har vi demonstreret en bemærkelsesværdig vækstrate og enestående præstationer over flere år. Denne anerkendelse er ikke blot et symbol på vores fortidige succes, men også et løfte om vores fremtidige forpligtelse til at levere førsteklasses tjenester og kundeservice.

 

Vi sætter en ære i at skabe værdifulde relationer med vores kunder og samarbejdspartnere og ser frem til at levere professionel hjælp, der drives af kreativitet og kvalitet. Uanset om du allerede er en kunde, overvejer et samarbejde, eller blot udforsker dine valgmuligheder, så er Au2assistancen klar til at hjælpe dig.  

Tag kontakt

Til virksomheder

Vi søger altid nye opgaver og arbejder sammen med mange forskellige typer virksomheder i mange brancher. Au2assistancen inviterer jeres virksomhed til at udforske vores muligheder for service og samarbejde.

Med vores store erfaring inden for vejhjælp, bugsering, fritrækning og bjærgning er vi dedikerede til, at levere førsteklasses service, opgaveløsning og support til vores erhvervskunder. Vi tror på værdien af at opbygge stærke relationer med andre virksomheder.

Ved at kombinere vores ekspertise inden for auto assistance med jeres unikke kompetencer og ressourcer kan vi skabe et solidt fundament for gensidig vækst og succes, hvor vi hjælper jer hurtig på farten igen, for jeres kunders tilfredshed.

Au2assistancen har en stærk forpligtelse til integritet, pålidelighed og kundetilfredshed, som ses på vores Trustpilot tilkendegivelser. Vi stræber efter at opfylde og overstige forventningerne hos både vores kunder og slutbrugere gennem hurtig og effektiv løsning af forhåndsværende opgaver og en proaktiv tilgang til service.

Uanset om I repræsenterer en forsikringsvirksomhed, transportvirksomhed, produktionsvirksomhed, maskinstation eller noget helt femte, er vi åbne for at udforske nye samarbejdsmuligheder. Vores fleksible tilgang og vilje til at tilpasse os jeres behov gør os til den ideelle partner for at tackle de udfordringer, I står over for sammen.

Hvis I ser et potentiale i et samarbejde, så i og/eller jeres kunder serviceres bedre så lad os sammen udforske, hvordan vi kan styrke jeres position og skabe værdi i et konkurrencepræget marked.

På vegne af hele teamet hos Au2assistancen ser vi frem til at høre fra jer og til at opbygge langsigtet samarbejdsrelation. Med venlig hilsen,

nicolaj@au2assistancen.dk +45 20 611 800